logo

İLÇE MASA TENİSİ TURNUVASINDA KIYASIYA MÜCADELE

İLÇE MASA TENİSİ TURNUVASINDA KIYASIYA MÜCADELE

Dünya Masa Tenisi Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen “İlçe Masa Tenisi Turnuvası” 27 Nisan 2024 Cumartesi günü gerçekleşti. Minikler, Küçükler, Yıldızlar, Gençler, Veteran Çiftler olmak üzere 5 farklı kategoride gerçekleşen müsabakalar aynı gün kupa ve madalya töreni ile son buldu.

Kıyasıya mücadelenin devam ettiği turnuva sonunda, 22 sporcunun katıldığı Minikler kategorisinde Tuğsan Can Güneş birincilik, Demir Tutam ikincilik, Eylül Yekrek üçüncülük ve Yağız Eren Irmak dördüncülük ödülünün sahibi oldu.  21 sporcunun katıldığı Küçükler kategorisinde Ata Uras Bahadır birincilik, Çınar Alp Mürtezaoğlu ikincilik, Efe Korkut üçüncülük ve Berat Can dördüncülük ödülünün sahibi oldu. 13 sporcunun katıldığı Yıldızlar kategorisinde Ateş Sepetçi birincilik, Efe Turan Akbulut ikincilik, Poyraz Efe Altun üçüncülük ve Sinan Bozkaya dördüncülük ödülünün sahibi oldu. 12 sporcunun katıldığı Gençler kategorisinde Osman Ada Özdeniz birincilik, Ali Arda Günal ikincilik, Can Akşahin üçüncülük ve Atlas Ulusoy dördüncülük ödülünün sahibi oldu. 22 sporcunun katıldığı Veteran Çiftler +35 Yaş kategorisinde Ezgi Uzgel-Gökmen Kasımoğlu birincilik, Murat Güvenin-Mutlu Girgin ikincilik, Nihat Ümmetoğlu-Şebnem Mercan üçüncülük ve Sinan Erkoç-Koray Baysal dördüncülük ödülünün sahibi oldu.

Turnuvaya paralel devam eden Ailemle Masa Tenisi Oynuyorum Etkinlikleri ile sporcular aile bireyleri ile takım olarak maç yapmanın keyfini çıkardılar.

Gün boyunca devam eden müsabakalar sonunda düzenlenen kupa ve madalya töreninde kazanan sporculara ödülleri Kampüs Müdürü Barış Anıl Çakır, İlkokul Müdür Yardımcısı Elif Pakkan, Beden Eğitimi Zümre Başkanı Sinem Kayar, Masa Tenisi Antrenörü Aras Akalan, Beden Eğitimi Öğretmenleri Poyraz Atarer ve Cem Turgutoğlu tarafından takdim edildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ