logo

EĞİTİM HAYATINDA YÜKSEK BAŞARIYA ULAŞMANIN SIRLARI

EĞİTİM HAYATINDA YÜKSEK BAŞARIYA ULAŞMANIN SIRLARI

Eğitim dünyasının önde gelen isimlerinden Eğitim Koçu Zafer Polat Koyuncu, başarıya giden yolda önemli ipuçlarını paylaşmak üzere Bodrumlu öğrencilerle bir araya geldi; öğrencilere ve velilere kılavuzluk edecek kilit bilgileri sundu.

Yüksek başarıya ulaşmanın sırları, öğrenciler ve veliler arasında her zaman merak edilen bir konu. Bodrum Final Özel Öğretim Kurumları tarafından düzenlenen “Sınavı Kazandıran Stratejiler” semineri de bu konuda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Seminerde, sınavlara nasıl daha etkili bir şekilde hazırlanılabileceği, stratejilerin nasıl oluşturulacağı ve başarıya giden yolda nelere dikkat edilmesi gerektiği gibi konular ele alındı.

Nurol Kültür Merkezinde gerçekleşen seminere öğrenciler ve veliler yoğun ilgi gösterdi. Sabah 10.30’da başlayıp yaklaşık 2 saat süren seminerin bitiminde ise soru cevap etkinliği düzenlendi. Eğitim Koçu Zafer Polat Koyuncu, interaktif bir şekilde katılımcıların sorularını cevapladı.

SEMİNERDEN ALINTILAR

Seminerde vurgulanan noktalardan biri, disiplinli bir çalışma düzenine sahip olmanın önemi oldu. Ayrıca, zaman yönetimi becerilerinin geliştirilmesi, sınav kaygısının nasıl kontrol altına alınabileceği ve hedeflerin net bir şekilde belirlenmesi gibi konular da katılımcılarla paylaşıldı. Başarılı olmanın sırlarından bir diğeri de öğrencilerin kendilerine olan güvenlerini artırmaları ve motive olmalarıydı.

Bodrum Final Özel Eğitim Kurumları kurucuları, “Biz, kurum olarak öğrencilerde üniversite hayali kurduracak ve bu hayale yaklaşmalarını sağlayacak organizasyonlarda ve eğitimlerde öncü olmaya devam edeceğiz. Bu ekinliklerin Bodrum eğitimine ve öğrenci motivasyonuna önemli fayda sağladığını düşünüyoruz. Son olarak da öğrencilerine bu etkinlikten faydalanma imkânı sağlayan okul müdürlerimize ve onlara eşlik eden öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ