logo

BODRUM FK- EYÜPSPOR MAÇINDA GERGİN ANLAR YAŞANDI

BODRUM FK- EYÜPSPOR MAÇINDA GERGİN ANLAR YAŞANDI

Bodrum Futbol Kulübü ligin 25’inci haftasında evinde ağırladığı Eyüpspor’a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmada Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir ve Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan kırmızı gördü. Gergin anların yaşandığı maçta, kulüp başkanları sahaya girerek gerginliği yatıştırmaya çalıştı.

Trendyol 1’inci Lig 25’inci hafta mücadelesin Bodrum FK evinde Eyüpspor’u ağırladı. Karşılaşmaya yeşil- beyazlı ekip etkili başlarken, Eyüpspor Ribeiro’nun golüyle 1-0 öne geçti. Mücadelenin 45’inci dakikasında Celal rakibiyle girdiği mücadelede yerde kaldı hakem faul kararı vermedi. Duruma itiraz eden Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir ilk etapta sarı daha sonra kırmızı kart gördü. Bu dakikadan sonra maçta gergin anlar yaşandı. Karşılaşma yaklaşık 20 dakika oynanamazken yaşanan gergin anlarda Eyüpspor’lu Uğur’un gözüne yabancı madde isabet etti ve yaralandı. Sahaya ambulans girerek oyuncuya müdahale etti ve hastaneye sevk etti. Gerginliğin devam etmesi üzerine sahaya kulüp başkanları girdi oyuncuları ve taraftarları yatıştırmaya çalıştı. Gerginliğin dinmesiyle ilk yarının 4 dakikalık kayıp zamanı oynandı ve Eyüpspor soyunma odasına önde girdi. Devre arasında Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan Bodrum FK Başkanı Fikret Öztürk’ün bulunduğu tribüne giderek tepki gösterdi. O anlarda gergin anlar yaşanırken Arda Turan taraftarla girdiği münakaşada arbede yaşandı. Taraflar zor sakinleşirken yer yer gergin anlar devam etti. Mücadelenin ikinci yarısında futbol temposu artarken yeşil- beyazlı ekip baskılı oyun ortaya koydu. Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan hakeme itirazı üzerine kırmızı kart gördü. Mücadelenin geri kalan dakikalarında gol olmazken Bodrum FK evinde Eyüpspor’a 1-0 kaybetti.

İSMET HOCA KIRMIZI KARTI HAKETMEDİ

Bodrum FK Yardımcı Antrenörü Hakan Dolutaş, “Gergin bir maç oldu. İlk yarı ortada geçen bir maç, İsmet hocanın anlam veremedik. Bu skandal bir karar, İsmet hoca hiçbir şey demedi, sadece hocaya ismiyle hitap etti. Hoca önce sarı arkasından kırmızı kart gösterdi. Kafa kafaya geçen bir ilk yarıda 1-0 mağlup duruma düştük. İkinci yarı baskın başladık rakibin de on kişi kalmasıyla beraber bu baskımız arttı. Fakat çok pozisyona çeviremedik. Maç bitene kadar baskımız sürdü, sadece gol eksikti diyebilirim. Sadece alınmış bir mağlubiyet var, bundan sonraki maçlarda bu mağlubiyeti telafi edecek güçte ve düzeydeyiz zaten. Oyuncu arkadaşlarımızı kutluyorum. İnanılmaz bir mücadele gösterdiler. Inanılmaz istekleri vardı. Karşılarına çok ciddi rakamlarla kurulmuş bir takım vardı. Ona rağmen ellerinden gelen her şeyi yaptılar, gol eksikti. Bu mağlubiyeti telafi etmek için elimizden geleni yapacağız. Eyüpspor’la geçen seneden beri güzel ve tatlı bir rekabetimiz var. Fakat hakemi hiç anlayamadık, İsmet hocam inanın hiç hakketmedi. Sadece ismiyle hitap etti, dördüncü hakem bende anlamadım dedi. Yani zaten dördüncü hakem yanınızda arkadaşlar. Ağzımızdan lan dahil çıkmadı. Durduk yere attı, anlamadık. Kendisine sormak lazım. Caner’in, Kenan’a bir tokadı var. VAR devreye girmedi hakem görmedi. Kenan kolay kolay isyan etmez ve gerçeği söyler. Hakemin bizim aleyhimize ciddi anlamda hataları oldu” dedi.

Gergin geçen karşılaşmayı değerlendiren Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş ise, “Buraya futbol maçı oynamaya geldik. Kazanmak için hazırlandık sonucunda kazandık ve şuan evimize dönüyoruz. Maalesef ki istemediğimiz beklemediğimiz televizyon başındakilerin görmek istemediği saha dışı olaylar oldu. Bunları burada konuşmayacağım, gerekli açıklamaları kulübümüz isterse yapar. Bir arkadaşımız şuanda hastanede Uğur Demirok gözünden yaralandı. Retina ya da korneada bir yırtık oluşmuş. Buradan onun yanına gideceğiz. Biz sezon başından beri sadece sahanın içinde kaldık sahanın içinde kalarak oyunu geliştirmeye çalıştık. Bodrumspor 2 senedir bize çok iyi rakip oluyor. Onlara çok saygı duyuyoruz. Bize karşı güçlü bizi de motive eden bir rakip. Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Birkaç tane kendini bilmezin yaptığı hareketi koskoca bir camiaya mal etmemek lazım. Onların adına üzgünüm onlarda bunları yaşamak istememiştir. Sonuç olarak yaşandı, burada kalır gerekli yaptırımlar uygulanır gerekli önlemler alınır umarım bir daha yaşanmaz” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ